Гюрлата днес

Какво представлява търговска марка Гюрлата днес

Гюрлата е второ поколение семеен бизнес, стремящ се да съхрани автентичния вкус и традициите в българската национална кухня, спазвайки класическите рецепти от едно време. Мисията ни е да предложим на клиентите си вкусна, висококачествена и питателна храна. Ние от екипа на Гюрлата сме почитатели на добрата кухня и знаем, че тя може и трябва да бъде повод за положителни емоции. Затова се стараем всеки ден да споделяме с Вас любимите Ви ястия и най-качествените продукти.

Днес ние, притежателите на търговска марка Гюрлата, регистрирана в Държавния регистър на марките към Патентно ведомство под номер 00064997 развиваме следните дейности:

Заведения за бързо хранене

Гостилници Гюрлата

Гостилници Гюрлата са място, където може да се насладите на винаги прясно приготвена традиционна българска кухня – супи, скара и готвени ястия. 

Звездите на нашето меню са емблематичната за града /и не само/ шкембе чорба и любимите на всички кебапчета и кюфтета. Разчитаме на съвременно оборудване, опитни специалисти, високо ниво на хигиена и класически рецепти, които стриктно спазваме от години.

Към днешна дата под търговска марка Гюрлата работят три заведения за бързо хранене:

Гостилница Гюрлата, бул. Христо Смирненски 239 /Терапията/
Гостилница Гюрлата, кв. Младост
Гостилница Гюрлата, кв. Аспарухово, ул. Народни Будители

Производство и търговия на месо и месни продукти

Магазини за месо Гюрлата

В нашите магазини можете да намерите винаги прясно и свежо месо и месни продукти от охладено българско свинско, телешко и агнешко трупно месо. При нас ще бъдете информирани относно качествата на различните видове месо и ще получите съвет за най-подходящия за Вас продукт. Ще бъдете вежливо обслужени от нашите отлично обучени служители. Ние разчитаме на личния контакт с “негово величество Клиента” и се стараем да превърнем пазаруването от рутина в приятно изживяване.

Разполагаме със собствено модерно предприятие за производство на месо и месни продукти, в което съчетаваме успешно традициите в производството на месни продукти с европейските стандарти за безопасност. Високото качество на нашите продукти е в основата на нашата фирмена философия. Стриктното изпълнение на рецептите, прецизният технологичен процес и максималният контрол на качеството на месните суровини и подправките са от първостепенно значение за нашето производство.

По-голямата част от произвежданата от нашето предприятие продукция се реализира в нашите фирмени обекти, но извършваме доставки и на други търговски обекти, които желаят да работят с доверен партньор с изградена репутация и близо 20-годишен опит в бранша. Ние не делим клиентите си на свои и чужди. Консултираме ги относно вида и качеството на необходимия за тях продукт. Гарантираме ежедневни доставки /в удобно за Вас време/ на месни продукти от българско свежо месо с постоянно качество и сигурен произход. Всичко това е предпоставка за нашите настоящи и бъдещи клиенти да създават добро име и да привличат доволни, лоялни и постоянни клиенти.

Магазин за месо Гюрлата - кв. Младост, срещу бл. 153
Магазин за месо Гюрлата, кв. Младост, срещу бл. 153
Магазин за месо с топла точка /за печени меса/, ул. Константин Величков № 41-43
Магазин за месо Гюрлата - ул. М. Дринов 47
Магазин за месо Гюрлата, ул. Марин Дринов № 47
Магазин за месо Гюрлата - ул. Г. Бенковски 82
Магазин за месо Гюрлата, ул. Георги Бенковски № 82